Aan het laden ..

De basis van yoga met Myrna

Een workout voor lichaam en geest

Schrijf je nu in yoga magazine

Leer de basisvan Yogadocente Myrna

Ervaar wat yoga voor jou kan doen

Myrna leert je de basis van yoga. Je krijgt twee videolessen per week die je kunt volgen wanneer jij wilt. De lessen worden aangevuld met lekkere recepten en extra informatie zodat jij alles te weten komt over de basistechnieken en mindset van yoga. Na deze training heb je een complete serie yogahoudingen geleerd die je op een veilige manier thuis kunt doen.

Schrijf je nu in

Yoga de basisBegeleid door professionals

Ervaar wat yoga voor jou kan doen

Myrna van Kemenade:

Myrna danste en zong jarenlang in musicals, maar 18 jaar geleden ontdekte ze in Thailand haar grootste passie: yoga. Inmiddels is ze een ervaren yogadocente die haar liefde voor yoga graag deelt.

Marieke Hulst:

Met haar jarenlange ervaring ondersteunt ze haar collega Myrna in deze training. Marieke laat precies zien hoe je houdingen juist wel of niet moet doen en samen met Myrna geeft ze opties voor zowel gevorderde als beginnende yogi’s.

Start nu met trainen

Eet bewustVoel je beter

Lekkerder in je vel met gezonde voeding!

Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk gezond te eten. Eet zo puur mogelijk, alles met mate en verkies verse ingrediënten boven pakjes en zakjes. In dit programma krijg je wekelijks een paar recepten ter inspiratie. De gerechten zijn makkelijk, lekker en natuurlijk gezond.

Schrijf je nu in

Deze trainersStaan ook klaar voor jou

Bekijk alle programma's