Aan het laden ..

Aangemoedigd dooreen olympisch kampioen

"We gaan ervoor om jouw doelen te bereiken!"

Mark gaat drie keer per week met jou trainen. Je gaat al je spieren aanspreken in deze total body workouts. Dit gemixt met cardio oefeningen, gaat ervoor zorgen dat jij fitter dan ooit wordt! En je hoeft het niet alleen te doen, Mark doet met je mee. Carolina van Doornmalen en Sandra Ysbrandy bereiden heerlijke recepten voor zodat je er niet alleen fitter gaat uitzien maar je je ook topfit gaat voelen van binnen!

Probeer nu de eerste
7 dagen gratis

Fit met Mark TuitertOlympisch schaatskampioen

"We gaan ervoor om jouw doelen te bereiken!"

Nelleke:

Nelleke zorgt voor jouw persoonlijke trainingsplan. Je sport 3x per week, slechts 25 minuten per keer en altijd op je eigen niveau.

Mark:

Bij een wedstrijd heeft Mark een heel team achter zich staan. Nu staat hij achter jou! Hij gaat je helpen om jouw doelen te bereiken.

Carolina:

Elke week inspireert Carolina je met kookvideo’s en recepten. Lekker eten is nog nooit zo simpel en gezond geweest.Sandra:

Ze heeft bakken met ervaring en deelt deze nu met jou zodat jij lekker kunt blijven eten én afvallen tegelijk.

Start nu met trainen

Energieke voedingheb je wel nodig!

Als je je goed vanbinnen voelt, straal je dat ook uit! En dat gaan we met voeding bereiken. We gaan goede en gezonde recepten maken zodat jij kunt genieten van lekker eten. Je krijgt ook elke week een voedingsschema met recepten voor de hele week.

Probeer nu de eerste
7 dagen gratis

Deze trainersStaan ook klaar voor jou

Bekijk alle programma's

Altijd en Overal trainen

thuis en op reis. op mobiel, tv, tablet en laptop

Maak van jouw woonkamer je eigen fitnessclub met de revolutionaire methode van Fitchannel.com. Met onze personal coaches train je de kilo’s er zo af, kom je in topconditie of krijg je echte spierballen!
Sporten was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

Responsive

Probeer nu de eerste
7 dagen gratis

Vanaf € 9,95 per maand

Zo werkt fitchannel.com

ALLE PROGRAMMA’S VOOR EEN VASTE PRIJS

Onze topcoaches staan klaar om je te trainen en te coachen. Val af met Carlos, word fit met Mark, kom in superconditie met Remy of word supersterk met Radmilo.

COMPLETE WORKOUT BINNEN 30 MINUTEN

Je traint drie keer per week met de door jou gekozen trainer. Wanneer en waar jij wilt.  Jouw coach begeleidt je de hele weg.

ALTIJD EN OVERAL TRAINEN

Je hebt (bijna) niks nodig!  Zet je laptop, tablet, mobiel of tv aan en je kunt meteen van start met de trainingen.

Responsive

SPORTEN OP JE EIGEN NIVEAU

Je start met een uitgebreide intake. Zo kunnen wij de programma’s aanpassen aan jouw niveau. Je stelt steeds nieuwe doelen en die ga je zeker halen!

HEERLIJKE GEZONDE RECEPTEN

Sandra Ysbrandy en Carolina van Dorenmalen gaan je helpen met je voeding.  Zij hebben zorgvuldig recepten en voedingsschema’s samengesteld voor lekkere en gezonde maaltijden.

ONBEPERKT SPORTEN IN JE EIGEN OMGEVING

Meer dan 400 sportvideo’s, 230 kookvideo’s en recepten zodat jij gezond en fit kan worden.