Onze programma's De personal coaches van Fitchannel.com

Welke trainer past bij jouw doel?

Aan het laden ..

Afvallen met Carlos Lens

Sporten én afvallen met plezier

Afvallen moeilijk? Saai? Dan heb je nog nooit met Carlos getraind. Jarenlang coachte hij beroemdheden met de drukste agenda’s en hoogste eisen. Snel, leuk en efficiënt; de condities om succesvol af te vallen. Carlos kent echt alle trucs en technieken om je gemotiveerd te houden.

Begin vandaag
Aan het laden ..
nieuw

Full Body Workout met Kasia Rain

Werk aan jouw perfect body

Wil jij 8 weken hard werken aan jouw perfect body? Motivatiecoach Kasia Rain heeft een programma samengesteld waar je sowieso van gaat zweten. Cardio, kracht, stretch en balans wisselen elkaar af in dit fanatieke trainingsschema waar je vijf keer per week ongeveer 30 minuten thuis sport.

Begin vandaag
Aan het laden ..

Fit met Mark Tuitert

Voel je fit en zit strakker in je vel

Als fit worden je doel is, ben je bij Mark aan het juiste adres. Als Olympisch schaatskampioen weet hij als geen ander hoe je je lijf moet trainen om resultaten te behalen. Zijn hele carrière werd hij begeleid door de beste trainers, coaches en voedingsexperts uit de sportwereld, maar nu begeleidt hij jou.

Begin vandaag
Aan het laden ..

De Basis van yoga met Myrna

Een workout voor lichaam en geest

Sport combineren met ontspanning? Dan is yoga de perfecte manier. Yogadocente Myrna van Kemenade leert je in 7 weken wat yoga is en wat het voor je kan doen. 

Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Yoga Magazine.

Begin vandaag
Aan het laden ..

Spieropbouw met Radmilo Soda

Krachttraining met een ervaren trainer

Gespierder en sterker worden? Train dan met Radmilo. Onder zijn professionele begeleiding begin je aan een zorgvuldig samengesteld programma met een perfecte balans tussen training, voeding en rust. Radmilo heeft maar één doel voor ogen. Jouw doel.

Begin vandaag
Aan het laden ..

Cardio boksen met Remy Bonjasky

In topconditie met dé K1 kampioen

Wil jij je uithoudingsvermogen vergroten? Je conditie verbeteren? Remy staat in jouw hoek. Hij kent het klappen van de zweep als het gaat om resultaten behalen. Hij was niet één, maar drie keer K1 kampioen kickboksen.

Begin vandaag
Begin vandaag