• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
logo

De start van Fitchannel.com

Het verhaal van Fitchannel.com begint in 2015, in de huiskamer van oprichter Michael Moser. Michael had zijn vrouw Stephanie beloofd om samen thuis te gaan trainen. Platforms als Fitchannel.com bestonden nog niet en dus zat er niets anders op dan een stapel DVD’s te bestellen in Amerika. Toen Michael de eerste DVD uit het cellofaan haalde en in de speler stopte, werden hij en Stefanie begroet door een zonnebankbruine bodybuilder in een te klein zwembroekje.

Na zes weken drie keer per week trouw 25 minuten per keer getraind te hebben en gezonder te zijn gaan eten voelden Michael en Stephanie zich een stuk fitter, waren ze wat kilo’s kwijt, maar nog belangrijker: ze zaten lekkerder in hun vel. Er was echter een groot nadeel aan de DVD’s en dat was dat je de trainingen niet op je eigen niveau kon aanpassen.

Enthousiast over de resultaten en met zijn ervaring in de televisiewereld, bedacht Michael Fitchannel.com. Het moest een platform zijn vol leuke, kwalitatieve content met verschillende bekende trainers en geschikt voor iedereen. De trainingen moesten met één druk op de knop aan te passen zijn aan ieders niveau zodat Fitness leuk zou worden voor iedereen. Ook wanneer je niet houdt van zonnebankbruine bodybuilders in te kleine zwembroekjes.

Onze Missie

Beweging & gezond eten voor iedereen!

De missie van Fitchannel.com is om iedereen in beweging te krijgen maar vooral in beweging te houden! Daarnaast wil Fitchannel.com mensen helpen zelf gezonde voedingskeuzes te maken zodat niemand ooit nog een dieet nodig heeft.

Dit doen we door beweging leuk en makkelijk te maken. Fitness kan ook leuk en gezellig zijn en er moet gelachen kunnen worden. Hetzelfde geldt voor gezond eten. Veel diëten zijn lastig vol te houden omdat ze te veel verandering in te korte tijd vragen en lastig zijn in te passen in een gezinssituatie. Bij Fitchannel.com is de weg net zo belangrijk als het doel. Wij helpen onze leden om blijvend gezond te leven en meer te bewegen.

Daarnaast weten we dat de fitness niet voor iedereen geschikt is. Met Fitchannel.com kan iedereen trainen waar en wanneer hij of zij maar wil. Het kost daardoor minder tijd, is makkelijker in te passen in de drukke agenda en zo vol te houden voor iedereen.

Onze resultaten

We hebben inmiddels al duizenden mensen die met Fitchannel.com actief zijn. De resultaten die bereikt worden variëren van het verliezen van gewicht, wat strakker in je vel zitten, fitter worden, meer energie krijgen en je vitaler voelen. In bovenstaande video ontdek je het verhaal van Denise. Zij viel 27(!) kilo af met Fitchannel.com

De mensen achter Fitchannel.com

Fitchannel.com wordt geleid door een team van enthousiaste mensen met ervaring in de Sport & Fitness wereld, Voedingskunde en Digitale Platform Technologie. Als team zetten we ons iedere dag weer in om iedereen in beweging te krijgen, te houden en zelf gezonde voedingskeuzen te laten maken.

Werken bij Fitchannel.com

Bij Fitchannel.com zijn we altijd op zoek naar goede mensen die net zo enthousiast zijn over onze Missie als wij. Interesse? Stuur dan een email met CV naar [email protected]

Voor de pers

Voor informatie graag contact opnemen met [email protected]