Programmas

Meer dan 800 verschillende workout video’s

Fitchannel biedt meer dan 800 verschillende workout video’s voor ieder type sporter en elk niveau. De trainingen zijn zorgvuldig samengesteld door professionele instructeurs en zorgen ervoor dat je jouw sportdoel bereikt. Ontdek alle video’s op Fitchannel.com!

Waar en wanneer jij wil

Honderden workouts

Duizenden recepten

Vanaf 9,99 p/m

Begin vandaag Ontdek Fitchannel

Meer dan 800 workout video’s samengesteld door professionele trainers

Sporten is een belangrijk onderdeel van een gezonde en fitte levensstijl. Toch kan het lastig zijn om dagelijks een bezoek te brengen aan de sportschool. Dit kost geld, tijd en moeite en kan de motivatie om regelmatig te sporten belemmeren. Fitchannel heeft hier de ideale oplossing voor. Sporten kan namelijk gewoon thuis via een online Fitchannel-account. Ontdek meer dan 800 workout video’s met een grote variatie aan trainingen. Voor verschillende sportdoelen hebben onze professionele trainers zorgvuldig een programma samengesteld dat aansluit bij ieder niveau.

Een workout die bij je past

Om langdurig een sportieve levensstijl vol te houden, is het van belang dat je een training kiest die bij je past. Dankzij de grote variatie in workouts, is er voor ieder type sporter een ideale training beschikbaar. De video’s bieden een uitdagende workout voor zowel de beginnende als gevorderde sporter, waarbij er keuze is uit een divers aanbod.

Workout

De keuze is reuze

HIIT, cardio, kracht, yoga of dans? Of alles tegelijk? 💪

Begin vandaag

Bereik je doelen

Een gezonde en fitte levensstijl behaalt ieder op zijn eigen manier. Voor het kiezen van jouw ideale workout is het van belang om je sportdoelen vast te stellen. Wat betekent fit zijn voor jou? Streef je naar lenigheid en flexibiliteit, grote spieren, een strakke buik of een betere conditie? Ieder doel vereist een andere aanpak en een ander soort training. In onze workout video’s is met de verschillende sportdoelen rekening gehouden, zodat je precies de training volgt die je een stapje dichterbij je doel brengt.

Keuze uit meer dan 800 workout video’s

Op het Fitchannel platform is een verscheidenheid aan soorten workout video’s beschikbaar. Elk met evenveel aandacht door professionele trainers samengesteld. De video’s bevatten ieder een thema dat zich focust op een specifiek sportdoel. Bepaal vooraf je eigen niveau en doelen en kies de workout video die precies bij je past.

Workout video’s voor de beginnende sporter

Yoga de Basis: Wil je in shape komen, maar tegelijkertijd ook een stukje ontspanning uit je training halen? Dan is yoga jouw ideale workout. Binnen zeven weken leer je de basisbeginselen van yogadocente Myrna van Kemenade. Ben je al een gevorderde yogi? Ontdek dan onze Fit & Slank met Yoga video’s.

Fit met Mark: Een fitte levensstijl behaal je met Olympisch kampioen Mark Tuitert. Mark weet als geen ander hoe je het beste uit je lijf haalt. Maar liefst 48 weken lang volg je drie keer per week een uitdagende workout en boek je het hoogst haalbare resultaat.

Workout video’s voor de gevorderde sporter

Circuit training: Snel gewicht verliezen doe je met sterrentrainer Carlos Lens. Deze pittige workout is speciaal voor de gevorderde sporter. In twaalf weken ga je drie keer per week aan de slag om snel gewicht te verliezen en je lichaam in perfecte shape te krijgen.

Spieren: Radmilo Soda weet als geen ander hoe je via krachttraining je sportdoelen bereikt. Via een zorgvuldig ontwikkelde training leer je in zijn video’s de balans kennen tussen training, voeding en rust.

Afvallen: Snel, leuk en efficiënt afvallen met de workout video’s van Carlos Lens. Carlos heeft jarenlang beroemdheden getraind, maar richt zich nu op jou. Samen gaan jullie aan de slag om succesvol af te vallen.

Fit en Slank met Yoga: Voor wie de basis van yoga al kent is dit de perfecte workout. In deze training gaan we een stapje verder en leer je de meer gevorderde oefeningen binnen de yogastijlen. Met de focus op Yin yoga kom je in contact met jezelf en werk je aan meer kracht en zelfvertrouwen.

Groove: Dansen is een ideale workout voor zowel het trainen van conditie als kracht. Onder begeleiding van professionele dansers leer je in deze video’s uitdagende dansmoves. Binnen acht weken train je drie keer per week en boek je jouw optimale resultaat.

Boksen: Uithoudingsvermogen en kracht, dat staat centraal in de workout video’s van bokskampioen Remy Bonjasky. Tien weken lang drijft Remy je tot het uiterste en wordt je doorzettingsvermogen op de proef gesteld.

Perfect Body: Binnen vijf weken een slank figuur? Dat bereik je met de pittige workouts van Kasia Rain. In de video’s worden cardio, kracht, stretch en balans met elkaar afgewisseld en motiveert Kasia je om jouw sportdoel te bereiken.

MTV Fit: MTV presentator Kay Nambiar en fitgirl Anne Haakmeester dagen je in deze video’s uit om het beste uit jezelf te halen. Span de buik, billen, benen en armen maar aan, want iedere spiergroep komt aan bod.

Haal het beste uit jezelf met Fitchannel

Klaar om het beste uit jezelf te halen en je sportdoelen te bereiken? Meld je aan bij Fitchannel en krijg toegang tot meer dan 800 workout video’s. Aan de hand van uitdagende programma’s train je meerdere malen per week samen met je fitnessinstructeur om je vooraf gestelde doelen te bereiken. Met een Fitchannel-account kies je zelf welk programma je volgt, krijg je toegang tot recepten en word je wekelijks via het blog op de hoogte gesteld van sportieve nieuwtjes en weetjes. Ready, set, go!

#programsprograms45767 .section-title, #programsprograms45767 .section-subtitle, #programsprograms45767 .program-selector__button:not(.active){ color: #000000; }#programsprograms45767 .program-selector { background: rgba(0, 0, 0, 0.1); }
Sport waar en wanneer jij wil

Honderden workouts aangepast naar jouw niveau.