Header 2048

Nu 3 maanden gratis sporten

Persoonlijke begeleiding op jouw niveau

begin vandaag
Devices_1280

Speciaal voor Healthy Snackers

3 maanden gratis

Fitchannel.com is jouw eigen online videoplatform met honderden workouts en duizenden recepten. Word getraind door bekende personal trainers, aangepast op jouw niveau. Houd je progressie bij. Alles wat je nodig hebt is een matje en je laptop, tablet of mobiel. Ontvang nu 3 maanden gratis bij een jaarabonnement zodat jij naast gezond eten ook genoeg beweegt.

Begin vandaag

Voor elk doel een passend programma

10 online programma’s met honderden workouts van +- 25 minuten. Waarmee begin jij?

Alle programma's
Recipes-desk

LEKKER EN GEVARIEERD ETEN

Een recepten database met duizenden gezonde, lekkere en makkelijke recepten. Met wekelijkse voedingsschema’s en deskundige begeleiding pas jij jouw leefstijl aan, in een handomdraai.

begin vandaag

HOE WERKT HET?

1. WORD FITCHANNEL MEMBER

Kies een abonnement, vul je gegevens in en word lid. Je hebt nu toegang tot het hele platform, alle programma’s en recepten.

2. ONLINE INTAKE

Met een paar muisklikken voltooi je onze online intake. Dit is jouw startpunt van waaruit jij aan je persoonlijke doelen kan werken.

3. EET. BEWEEG. GENIET.

Samen gaan we aan de slag om meer te bewegen, gevarieerder te eten en te genieten van de dingen waar het echt om draait.

Trots op onze gebruikers

Vermaire

Kasia Vermaire

Van Fitchannel leerde ik hoe ik snel spierkracht kon opbouwen met specifieke trainingen, gezonde voeding, voldoende rust en doorzettingsvermogen.
Stoker

Martje Stoker

Toen ik begon, droeg ik maat 44. Nu heb ik nieuwe kleren gekocht in maat 36!
Schelling

Ingrid Schelling

Je rolt je matje uit, zet je laptop aan, doet de gordijnen dicht en je kunt beginnen! Fitchannel inspireert mij niet alleen om vaker te sporten, maar ook om gezonder te eten.
Hamers

Henk Hamers

De resultaten mogen er zijn: ik ben al 5 kilo afgevallen! Geen gedoe meer met sportscholen en nog steeds voldoende uitdaging, ik ben super tevreden.

* Dit zijn persoonlijke ervaringen van leden van Fitchannel. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Klik hier voor meer informatie.