October Challenge week 2

De eerste week zit erop! Hoe is het gegaan? Is het gelukt om geen suiker te eten? 4 min tegen de muur gezeten? We zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen! 
Het is vrijdag, dat betekent: Een nieuwe week challenge!

Nog even in het kort: 

* In de onderste drie blokken vind je jouw challenges voor de week. Je ontvangt week challenges, dag challenges en een challenge van een van onze coaches. 
Lees de challenges goed door en vul alvast in wanneer je welke challenge gaat uitvoeren. 

* Je kunt elke week een prijs winnen. De challenge met de trofee erachter is de weekprijs challenge van de week. 

* Elke maandag ga je aan de slag met jouw challenges, heb je een challenge volbracht? Dan kleur je in het results overzicht, op die dag een balletje in de kleur van deze challenge. Het is dus de bedoeling dat je 7 balletjes kleurt in de kleur van de weekchallenges en (minimaal) 1 balletje in de kleur van de overige challenges. (Deze week zit er bij de weekchallenges een challenge die 3 x uitgevoerd dient te worden in dit geval kleur je dus in totaal 3 balletjes)

* Aan het eind van de week evalueer je de week en geef je jezelf een cijfer, zo kun je achteraf goed bekijken hoe jouw October Challenge is verlopen. 

Ben je klaar voor week 2? Download dan nu jouw tweede Challenge en vergeet niet lid te worden van de Facebook Groep. Deze groep is opgezet om elkaar te motiveren en supporten dus deel hier vooral je ervaringen met elkaar!

Succes me het behalen van jouw challenges!!

DOWNLOAD HIER WEEK 2 

DOWNLOAD HIER HET SEIZOENSGROENTEN OVERZICHT

 

 

Fitchannel.com
Aan het laden ..

Video's

Ho, wacht even!

Eerst een gratis workout proberen?

Gratis proberen