• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
MOVEmber week 2!
Beweging

MOVEmber week 2!

Het spits is eraf! We gaan alweer naar week 2 van de MOVEmber Challenge. Hoe ging jouw eerste week? Lukte het je om duidelijke en realistische doelen voor jezelf vast te stellen of was dat nog lastig? Bij de 'October Challenge' schreven wij natuurlijk alle challenges voor je uit, dus we kunnen ons voorstellen dat het best even schakelen is! Ook deze week ga je weer een deel van je challenges zelf bepalen, maar we geven je wel een aantal richtlijnen. Verder staat de challenge van deze week in het teken van Self Love, een onderdeel van jouw voortgang dat wij ontzettend belangrijk vinden.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
09 november 2018

Laten we beginnen bij het begin, de bewegings challenge. Je bepaalt deze week wederom zelf hoe vaak je gaat sporten (probeer minimaal 3 x 20 minuten te sporten), maar je krijgt wel 1 opdracht mee. Probeer een workout uit die je niet eerder hebt gedaan. Train je normaal met Carlos? Ga dan eens voor een training met Mark of Kasia, of sla een hele andere weg in het met Fit & Slank met Yoga programma. Buiten de Fitchannel.com trainingen om kun je natuurlijk ook van alles proberen. Geef hardlopen eens een kans of spring op je fiets voor een stevige fietstocht.

Ook de voedingsdoelen ga je weer zelf vaststellen, hierbij krijg je als opdracht mee om 1 van de punten uit ons Back to the Basic blog te verwerken in die doelen. Kies deze week bijvoorbeeld voor volkoren i.p.v. de "witte" varianten als je dat nog niet deed.

Net als vorige week hebben we ook weer wat pittige oefeningen op de agenda staan die je elke dag gaat uitvoeren. Vorige week lag de nadruk op het onderlichaam, deze week gaan we voor abs en core. Download hier het overzichtje waarbij alle oefeningen worden uitgebeeld.

Tot slot staat deze week zoals eerder gezegd in het teken van Self Love. We hebben een leuke opdracht voor je bedacht om ervoor te zorgen dat jij er elke dag aan herinnerd wordt hoe amazing je bent! De (belangrijke!!) boodschap achter deze oefening lees je hier.

With that being said... zet m weer op deze week!

Ps. Vergeet je niet lid te worden van onze Facebook groep? Onze Fitchannel.com pakketten zijn binnen dus reageer en deel! Dan ligt dit mooie pakket misschien binnenkort wel op jouw deurmat! :)

Download week 2

Deel dit artikel