• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
MOVEmber Week 1!
Algemeen

MOVEmber Week 1!

Het is bijna zover! Nog 3 dagen en dan gaat MOVEmber echt van start! Als het goed is ben je al aan de slag gegaan met het uitwerken van jouw doelen (download deze opdracht hier als je dat nog niet gedaan hebt). Met deze doelen in je hoofd begin je met jouw eerste week challenge. Bij de 'October Challenge' gaven wij je elke week challenges, dit keer ga je een deel van jouw challenges zelf bepalen. Het is namelijk de bedoeling dat je na deze maand ook zelfstandig aan jouw doelen door blijft werken. (Geen paniek, ook volgende maand zullen we leuke dingen voor je verzinnen ;)) Maar goed, first things first: MOVEmber! Ben je er klaar voor?

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
02 november 2018

Het principe van de week challenge is gelijk gebleven. In de onderste blokken staan de challenges, bovenaan kleur je elke keer een balletje in de desbetreffende kleur als je een challenge hebt volbracht. De balletjes weerspiegelen dus jouw resultaten van de week.
Het linker blok ga je zelf invullen. Wees bij het invullen van jouw persoonlijke weekdoelen eerlijk tegen jezelf. Wat is haalbaar? Elke dag sporten klinkt leuk maar heb je hier wel tijd voor? Kan jouw lichaam dit aan en.. ook erg belangrijk; heb je er na een week nog steeds plezier in? Kortom: Daag jezelf uit maar houd het ook leuk!

Het rechter blok hebben wij voor je ingevuld. We hebben een week challenge voor je bedacht waarbij je elke dag een oefening voor je onderlichaam krijgt. Om je hierbij een handje te helpen hebben we een overzichtje gemaakt waarbij alle oefeningen worden uitgebeeld. Deze vind je hier. Mocht je toch nog vragen hebben over de oefeningen, stel ze vooral in onze Facebook groep.
We gaan deze week ook aan onze mindset werken. Een negatieve mindset kan je namelijk enorm in de weg zitten; zonde! Onbewust wordt er een hoop afgeklaagd wat ervoor zorgt dat je de nadruk legt op negativiteit. We verwachten niet dat je fluitend door de regen loopt en nooit meer ergens van baalt. We willen je met de challenge van deze week wel laten zien wat een kleine aanpassing van je denkpatroon kan doen. Als je namelijk een oplossing aan jezelf biedt, dan geef je er toch een positieve draai aan. "Ik ben moe" >> "En daarom ga ik vanavond lekker vroeg naar bed". "Ik heb zo'n trek" >> En daarom ga ik een lekkere gezonde snack voor mezelf maken en zorg ik dat ik morgen mijn voeding beter voorbereid.

Net als bij de 'October Challenge' zijn er deze maand ook weer prijzen te winnen. Dit keer hoef je er niets speciaals voor te doen, alleen je ervaringen met ons delen in onze Facebook groep. De leukste, oprechtste, grappigste, origineelste, kwetsbaarste (etc.) inzendingen worden beloond met een Fitchannel.com pakket.

Alles duidelijk? Lets go!

Download week 1

Deel dit artikel