• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
Make a move, Move-mber!!
Algemeen

Make a move, Move-mber!!

Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt bij Move-mber is bewegen. Natuurlijk gaan we dat ook doen maar wij zien het breder; je maakt een move naar de beste versie van jezelf. Simpelweg omdat je dat verdient. Je verdient het om je lekker in je vel te zitten, je verdient het om tijd te maken voor jezelf en je verdient het om bewust bezig te zijn met je gezondheid.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
01 november 2018

Zie het als een fit journey; een reis naar een fitte(re) versie van jezelf. Om deze reis te beginnen is het natuurlijk belangrijk om jouw doelen vast te stellen, ook hier gaan we je bij helpen. De afgelopen maand hebben we met de 'October Challenge' gewerkt aan bewustwording. Je kunt namelijk het gevoel hebben dat je best gezond leeft, maar krijg je daadwerkelijk voldoende groente binnen? Slaap je echt genoeg? En haal jij de Fitnorm van 3x 20 minuten intensief bewegen? De ervaringen van de afgelopen maand kun je meenemen bij het behalen van jouw Move-mber doelen, maar ook zonder ervaring met de ‘October Challenge’ kun je gewoon meedoen met Move-mber natuurlijk!

Wat kun je verwachten?
Net zoals vorige maand krijg je elke week een Week Challenge, deze zal bestaan uit verschillende challenges waar je die week mee aan de slag gaat. Dit zijn uitdagingen op het gebied van beweging, voeding maar ook ontspanning. De eerste Week Challenge staat morgen online en gaat maandag van start. Je kunt echter vandaag al een hele belangrijke stap zetten: jouw doelen vaststellen aan de hand van wat jij écht wilt.

Ben jij klaar voor jouw eerste stap? Download dan nu jouw eerste opdracht. Je hebt hier tot maandag, dus take your time.

Na het succes van de 'October Challenge' zijn we super enthousiast om deze nieuwe maand weer samen aan de slag te gaan.

Succes!!

Download Opdracht 1

Deel dit artikel