• 1000+ workouts
  • Voor iedere sporter
  • Fitchannel Community
It's a wrap! Heb jij je doelen behaald?
Algemeen

It's a wrap! Heb jij je doelen behaald?

De laatste week van de MOVEmber Challenge zit er al weer op en wij zijn ontzettend benieuwd naar hoe het is gegaan! De challenge draaide deze maand natuurlijk veel om bewegen, voeding en lifestyle, maar jullie gingen ook aan de slag met het vaststellen van je eigen doelen. Heb je jouw doelen behaald? Of viel het tegen? Terwijl we de laatste maand van het jaar in gaan, kijken we nog een keer terug of jouw doelen je de afgelopen maand hebben geholpen om de beste versie van jezelf te worden.

Logo Standalone
Fitchannel.com Fitnessplatform
01 december 2018

Yes! Ik heb mijn doelen behaald!
Wat knap! Hoe voel je je daarbij? We hopen dat je heel erg trots bent op jezelf! Misschien wel zelfverzekerder? Wat ook belangrijk is, is om even stil te staan bij het vervolg. What's next? Ga je verder met deze doelen of ga je nieuwe doelen vaststellen voor de komende maand? Probeer voor jezelf op te schrijven hoe het voelde toen je je doelen behaalde, zo kun je in de toekomst altijd terug kijken op dit moment als je even wat extra motivatie nodig hebt.

Meh, Ik heb mijn doelen (nog) niet behaald :(
Jammer, maar onthou dat je pas verloren hebt als je opgeeft. Het is nu dus vooral belangrijk om jezelf te evalueren en om te achterhalen waarom het niet helemaal volgens plan is gegaan. Heb je jouw doelen helemaal niet gehaald of lukte het bijvoorbeeld maar voor een deel? Waardoor kwam dat? Waren je doelen wel realistisch? Zie het niet als falen maar als een les, waarschijnlijk paste jouw doelen gewoon niet helemaal bij je. Of misschien was het moment nog niet daar. Lees je doelen uit opdracht 1 nog eens goed door en stel ze eventueel bij. Heb je alleen de doelen uit opdracht 1 uit de challenge geprobeerd of ook de short term doelen uit de derde week? Als je alleen bezig bent geweest met je doelen op lange termijn, probeer dan ook eens doelen te verzinnen voor de korte termijn. Iedereen is anders, en misschien werkt dat voor jou wel een stuk beter!

Als deze opdracht je goed beviel, blijf dan vooral doorgaan met het stellen van doelen voor jezelf! Of je ze nou wel of niet gehaald hebt, het is natuurlijk altijd supergoed om bewust te zijn van wat je wilt bereiken. Wil je jouw verhaal van de afgelopen maand delen? Wordt dan lid van onze Facebook groep en misschien win jij deze week wel het Fitchannel.com pakket!

Wij zijn trots op je en hopen dat we je de komende tijd weer zullen stimuleren en motiveren.
Deze maand niet met een challenge maar wel met een maand die in het teken staat van 'Samen Fit'.
Benieuwd wat we allemaal voor je in petto hebben? Hou onze Facebook Groep goed in de gaten!

Deel dit artikel