Donut met meetlint2

Effectief thuis afvallen met sport en voeding

Fitchannel helpt je om thuis af te vallen. Ons platform combineert efficiënte sportschema’s met voedingstips, waardoor je blijvend afvalt. Probeer het nu!

Waar en wanneer jij wil

Honderden workouts

Duizenden recepten

Vanaf €2,49 per week

Begin vandaag Ontdek Fitchannel

Thuis afvallen met Fitchannel

Wil je graag afvallen, maar zie je er tegenop om naar de sportschool te gaan? Dan is thuis afvallen met Fitchannel dé oplossing voor jou. Onze op afvallen gerichte workouts doe je gewoon in je eigen huis, en ook de voedingsschema’s en recepten maak je gemakkelijk klaar in je eigen keuken. Doordat je in een vertrouwde omgeving aan de slag kunt gaan, is de drempel om te beginnen een stuk kleiner en is afvallen makkelijker vol te houden. Natuurlijk sta je er thuis niet alleen voor: via ons platform heb je altijd toegang tot deskundige trainers en voedingsdeskundigen. En wil je je ervaringen delen met anderen? Dan kun je terecht in onze actieve online community!

Afvallen door thuis te sporten

Onze online fitness programma’s kun je thuis volgen wanneer het jou maar uitkomt. De workouts zijn kort en intensief, waardoor je meestal niet meer nodig hebt dan een half uurtje. Kleed je om, zet je TV, laptop of tablet aan, en je kunt beginnen. Onze deskundige trainers, onder wie Carlos Lens, Mark Tuitert en Kasia Rain, leggen alle oefeningen stap voor stap uit en motiveren je om alles te geven. Zorg wel dat je genoeg ruimte hebt om te bewegen, want er is weinig irritanter dan je workout te moeten onderbreken om je meubilair of rondslingerende troep aan de kant te moeten schuiven.

Thuis afvallen met Sport

In onze afvalprogramma’s word je aan het werk gezet met verschillende trainingsvormen: cardio, thuis krachttraining en High Intensity Interval Training (HIIT). In intensieve workouts van gemiddeld zo’n 25 minuten verbrand je flink wat calorieën en versterk je je spieren. Het voordeel van spierversterkende oefeningen is dat ze ook je stofwisseling activeren, zodat je ook in rust meer calorieën verbrandt. Het effect van krachttraining op afvallen wordt nog sterker wanneer je vetmassa langzaam begint plaats te maken voor spiermassa. Dit komt doordat spieren meer energie verbruiken dan vet. Zijn krachttraining en HIIT niet your cup of tea? Kies dan voor afvallen met het swingende fitness programma Groove. In dit programma gaan sporten en plezier hand in hand en swing je de kilo’s er bijna ongemerkt vanaf.

Thuis afvallen met voedingsschema’s en recepten

Naast sporten is voeding cruciaal om af te vallen. Om effectief gewicht te verliezen, moet je zorgen dat je minder energie binnenkrijgt dan je verbrandt. Door een calorietekort te creëren, gaat je lichaam over op het verbranden van vet. Met sporten verbrand je veel extra calorieën, maar wanneer je niet op de voeding let, is de kans dat je de calorieën er weer aan eet vrij groot. Verder moet je goed opletten dat je dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je je slap en lusteloos gaat voelen. Hierdoor wordt afvallen zwaar en ben je misschien eerder geneigd ermee te stoppen.

Fitchannel biedt kant en klare voedingsschema’s en recepten die je eenvoudig thuis kunt bereiden. Onze voedingsdeskundigen weten precies hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je nodig hebt om gezond af te vallen. Je hoeft dus niet zelf calorieën te gaan tellen, maar kunt ook op het gebied van voeding vertrouwen op onze deskundige begeleiding. Probeer het nu!

Sport lekker thuis

Honderden workouts, waar en wanneer jij wil

Fitchannel meetlint Fitchannel meetlint Fitchannel meetlintFitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle Fitchannel doodle
Begin vandaag vanaf €2,49 per maand!

vanaf €2,49 per maand!